4 nagyobb, kemény kovászos uborka, 20 dkg krémsajt, 1 csokor friss kapor, 1 csomag újhagyma
1. A krémsajtot a fölaprított kaporral összekeverjük.
2. A kovászos uborkákat hosszában kettévágjuk, a belsejét kivájjuk.
3. Az így keletkezett mélyedésbe a kapros krémsajtot halmozzuk, és a tetejét megszórjuk a vékony karikára vágott újhagymával.
4. A töltött kovászos uborkákat franciasalátára vagy orosz hússalátára helyezzük, és behűtve kínáljuk.
A kaszinótojás elkészítéséhez először a tojásokat 10-12 perc alatt keményre főzzük, majd lehűtjük, és megpucoljuk. A franciasalátához egy gyorsforralóban a zöldségkeverékhez adunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serenyőben, a zsíron puhára dinszteljük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a megtisztított májat, a fűszerkeveréket és 15 perc alatt készre sütjük. Beletesszük a tejszínt, a...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A vajból, lisztből és tejből besamelt készítünk. 2. Keverőtálba tesszük, ha kihűlt, hozzáadjuk a sajtkrémet, ízlés szerint a tormakrémet, ha kell utánasózzuk. Jól kikeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz3x4 szelet trappista sajtot (teflonos) sütőpapírral bélelt gáztepsibe teszünk úgy, hogy hosszában és keresztben is fedjék egymást a szeletek 1-1 cm-re. Megszórjuk 15 dkg reszelt sa...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz