10 kg málna, 4 l víz, 2 dkg szalicil, 2 dkg borkősav, cukor
1. 2 napig állni hagyjuk.
2. Lecsepegtetjük, ahány kg a málnalé, annyiszor 80 dkg cukor.
A körtét vágjuk kisebb darabokra, majd a többi hozzávalóval együtt turmixoljuk össze.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tejet összemelegítjük egy hőálló tálban a levendula virágokkal 2. 5 perc áztatás után leszűrjük, majd felhabosítjuk a tejet elemes tejhabosítóval 3. Hozzákeverjük a csokolád...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz őszibarack héját lehúzzuk, a magját eltávolítjuk, a húsát a citromlével és a cukorral együtt turmixoljuk. Nagyobb pohárba tesszük a jeget, a citromszeleteket, rákanalazzuk a bar...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA tejszínt felmelegítjük, félretesszük. A kristálycukrot karamellizáljuk, majd levesszük a tűzről és beleöntjük a meleg tejszínt. Lassú tűzön, állandó kevergetés mellett, lankadat...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű