1 l málnalé, 90 dkg cukor, 1 dl borecet
1. Összezúzzuk a málnát, majd egy üvegben 8-10 napig állni hagyjuk, erjesztjük.
2. A gyümölcsöt fehér vászonba tesszük, levét egy edénybe kicsurgatjuk.
3. Elkeverjük a gyümölcslevet a cukorral, felforraljuk, majd onnantól 8 percig főzzük. Közben lehabozzuk.
4. Míg forró, üvegekbe zárjuk, majd lassan kihűtjük.
A hozzávalókat tegyük egy turmixgépbe, és keverjük össze alaposan, majd igyuk meg. A legjobb az, ha a reggelit helyettesítjük ezzel a tápanyagokban gazdag itallal. Nem kell aggódni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót összeturmixoljuk.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: Könnyű2dc kristálycukrot karamelizálni, 2doboz tejszínt beleöntjük de ne forrjon fel, 1kiszacskó capuccino 1dl vízzel leforrázni, amikor kihül minden összekeverjük 1dc rummal vagy vodkáv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Ha almából készítjük, vágjuk össze kisebb darabokra. Tegyük egy 5 literes befőttes üvegbe. 2. A vizet forraljunk fel a cukorral, és ha langyosra hűlt, öntsük az almára, almahéj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű