10 dkg Trappista sajt, 10 dkg Karaván sajt, 0,5 pohár tejföl (kicsi), 2 ek majonéz, 1 gerezd fokhagyma
1. A kétféle sajtot le kell reszelni, és összekeverni.
2. Hozzáönteni a tejfölt, a majonézt, és a reszelt vagy zúzott fokhagymát.
3. Ez egy jó kis massza lesz, a hűtőben kb. 1 órát kell pihentetni.
A poharas tejfölt megpróbálom egyben kicsapni egy előzőleg gézzel kibélelt szűrőbe, ami alá tettem egy tálat, hogy a savónak legyen hova kicsöpögni, és a tetejét lefedtem egy tányé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA répát meghámozzuk, és apróra reszeljük, hozzákeverjük a többi összetevőt.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítése nagyon egyszerű: tegyük mindent egy késes mixerbe, és veressük addig, amíg könnyű homogén krém lesz belőle. Ez a mennyiség csak nagyobb gépbe fér bele, nyugodtan felezh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA beáztatott vöröslencsét és a sárgaborsót sózott, borsozott és babérlevéllel fűszerezett vízben puhára főzzük, leszűrjük, és krémesre turmixoljuk. Ha langyosra hűlt, hozzákever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű