20 dkg trappista sajt, 20 dkg karaván sajt, 2 kis gerezd fokhagyma, 1 tk só, 5 ek vaj, 1 ek piros arany
1. Lereszelem a sajtokat, beleteszem az összezúzott fokhagymát, majd a sót, a margarint és a piros aranyat.
2. Mindezeket összekeverem, és kész a finom, kenyérre kenhető sajtkrém.
1. A gépsonkát ledaráljuk, tálban vagy robotgépben habosra keverjük a margarinnal és az ízesítőkkel.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA padlizsánokat addig kell sütőben sütniegészben (kb. 180 fokon) amíg össze nem esnek és nagyon puhává nem válnak. Ezután hozzá kell adni a fent említett hozzávalókat és botmixerre...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA répát meghámozzuk, és apróra reszeljük, hozzákeverjük a többi összetevőt.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A párizsit ledaráljuk, tejföllel, mustárral, borssal és reszelt hagymával összekeverjük, és hűtőben érleljük. 2. Margarinnal, szendvicskrémmel megkenjük, én szoktam rá szele...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz