40 dkg szárnyasaprólék, 8 dkg sárgarépa, 5 dkg gyökér, 2 dkg zeller, 4 dkg zöldborsó, 2 dkg vöröshagyma, 2 ek étolaj, só, törött bors, petrezselyemzöld
1. Az apróra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk.
2. Hozzáadjuk az összevágott aprólékot és a kis kockákra vágott zöldséget.
3. Sózzuk, borsot szórunk bele és puhára főzzük.
A kockára vágott hagymát megpirítjuk. A kockára vágott húst összekeverjük a hagymával, kevés vizet öntünk rá. (pörkölthöz hasonlóan) Félig megfőzzük a húst. Hozzáadom a felsze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mirelit brokkolit felengedjük, a frisset megpucoljuk, megmossuk és rózsákra szedjük. A hagymát, fokhagymát, burgonyát megpucoljuk, apróra vágjuk. Egy lábasban megforrósítjuk az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tisztított kelbimbót (kelkáposztát) sós, vegetás, borsos vízben puhára főzzük kb. 15 perc alatt. Míg fő a zöldség, a szalonnát apró kockára vágjuk, száraz serpenyőben kipirítj...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűEgy nagyobb lábasba tedd fel főni a csontokat, annyi hideg vízzel, hogy ellepje. Forrald fel, és magas hőfokon forrald 5 percig. Ezalatt habosodni fog, öntsd le a vizet, mosd át a...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz