35 g sovány tehéntúró, 10 g kefir, 3 g újhagyma, 3 g hónapos retek, 4 g fejes saláta, petrezselyem, bazsalikom, tengeri só
1. A túrót áttörjük, hozzáadjuk a kefirt, a finomra vágott petrezselymet, a vékony karikára vágott újhagymát, a bazsalikomot, sózzuk és jól összedolgozzuk.
2. A hónapos retket durva reszelőn lereszeljük és közvetlenül tálalás előtt keverjük a krémhez.
3. Salátalevélre halmozva, felgöngyölve tálaljuk.
Összekeverünk 1 doboz (8 dkg) aprított vagy darabolt konzervtonhalat, 20 dkg tejszínes krémsajtot és 1 ek finomra szelt kapribogyót. Megsózzuk és borsozzuk. Hagyhatjuk darabosan, d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összetört túrót a vajjal összekeverem és 10 percig állni hagyom, hogy a vaj megolvadjon. Beleteszem az apróra vágott hagymát, a sót, a borsot és az őrölt köményt. Ezután rakom...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA camembert-t nagyobb kockákra vágjuk. A megtisztított hagyma felét vékonyan felkarikázzuk, a másik felét apróra kockázzuk. A szobahőmérsékletű vajat kézi mixer habverőjével krémes...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz avokádó belsejét villával pépesítjük, és összekeverjük a hozzávalókkal, hűtőbe téve, pár órára hagyjuk összeérni.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű