8 szelet soványabb tarja, majoránna, rozmaring, só, bors, 2 ek mustár, 1 doboz szeletelt gomba, vagy 25 dkg friss gomba, 2-3 fej vöröshagyma, 1 kisebb fej fokhagyma, fél dl ketchup
1. A tarjákat kiverem, sózom, fűszerezem (majoránna, rozmaring, bors) majd megkenem mustárral.
2. Serpenyőben hirtelen kisütöm fehéredésig, ezután tepsibe teszem, megszórom jó sok fokhagymagerezddel, vöröshagyma karikával és egy doboz szeletelt gombával.
3. Fél deci ketchuphoz öntök 1 deci vizet, összerázom és leöntöm vele a cuccot.
4. Fedő alatt puhulásig sütöm, majd megpirítom.
Ha füstölt csülköt használunk, akkor előző este beáztatjuk. Másnap leöntjük az áztatóvizet. A nyers vagy áztatott füstölt csülköt nagy fazékba rakjuk. Annyi vizet ereszt...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: Közepes• A húst nem túl kicsi kockákra vágom. Hasonló nagyságúra darabolom a krumplit, a répát és a hagymát is. A wokba beleöntök egy kevés olajat, és amikor átmelegszik, beleteszem a hús...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: KözepesA sertéshúst kisebb (körülbelül 2X2 centis) kockákra vágjuk, majd olajon megpirítjuk. Miután kicsit zsírjára sült, felöntjük vízzel, és mi ezután adjuk hozzá a fokhagymapréssel szé...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket mindkét oldalukon vékonyan bekenjük csemege vagy csípős piros arannyal. 2. Ezután nagyobb jénaiban vagy tepsiben fólia alatt félpuhára pároljuk. 3. A süt...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz