5 tojás sárgája, 25 dkg cukor, 1 cs vaníliás cukor, 2,5 dl tejszín, 1/8 l tej, 1/8 l tiszta szesz
1. A sárgáját habosra keverem a cukrokkal.
2. Hozzáadom a tejszínt, a tejet és az alkoholt.
3. Jól elkeverem és üvegekbe töltöm.
4. A üvegeket jól ledugaszolva 2 hónapig nem bántom
Egy nagyobb keverőtálban öntsd össze a mangó pürét, a joghurtot, a tejet. Sózd ízlés szerint, esetleg cukrot is adhatsz hozzá. Keverd el homogénné az italt. Ha pürét hasnzálsz, ak...
Elkészítési idő: 65 PERC Nehézség: KönnyűMindent összeturmixolunk.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűMindig azzal kezdem, higy szedek a kertben egy kisebb csokor mentát. Megmosom, leszedegetem a leveleit, beledobom a kancsóba. Felteszek firrni vizet. Előkészítek 2 db 2 decis bö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFél hónapon keresztül áztassuk a pálinkában a fűszereket! Minden nap rázzuk össze, vagy keverjük meg kicsit. 15 nap elteltével szűrjük le a fűszeres pálinkát. Készítsünk 125 ml...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű