5 db tojás, 10 dkg gépsonka, 1 kis fej vöröshagyma, kevés fekete bors, 1 mk mustár, 2-3 ek margarin, 5 dkg füstölt sajt, kenyérszeletek, 20-30 dkg trappista sajt
1. A tojásokat keményre főzzük, és villával összetörjük.
2. A gépsonkát apró kockákra vágjuk, és hozzáadjuk a tojáshoz.
3. Belekeverjük a margarint, az apróra vágott vöröshagymát, a mustárt és a fűszereket.
4. Reszeljük le a füstölt sajtot, és a végén keverjük a masszához, majd alaposan dolgozzuk össze az egészet.
5. Kenjük meg a krémmel egyenletesen a kenyérszeleteket, halmozzunk a tetejére reszelt sajtot, majd süssük meg.
6. Ha a sajt elolvadt a tetején, és már egy kis színe is van, akkor elkészült.
1. A zsemlék tetejét levágjuk, belsejüket kiszedjük (másnapi fasírthoz tökéletes). 2. A zsemlék belsejét megkenjük vajjal, fűszerezzük, beletesszük a felvágottat, a kolbászt, r...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A puha vajat habosra keverem és belekeverem a darált főtt sonkát, majd borsozom.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMegfőztem, meghámoztam, villával összetörtem. Nem turmixoltam, mert úgy szeretem, ha kicsit darabos. Hozzáreszeltem egy jó nagy cikk fokhagymát, megszórtam kis sóval, kicsit füstöl...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű