kb. 20 dkg zöldborsó (most mirelit), 2 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, negyed zeller, 1 fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 kis fej paradicsom, 1 kisebb paprika, petrezselyemzöld, só, bors, pirospaprika, vegeta
1. A karikára vágott répát és a zöldborsót pár ek olajon dinszteltem, majd hozzáadtam a többi zöldséget, fűszereztem, és felengedtem a szükséges mennyiségű vízzel.
2. Amikor megfőtt, mini-daragaluskát szaggattam bele és durvára vágott petrezselyemzölddel megszórtam.
Olajon megdinszteljük a vöröshagymát, rászórjuk a pirospaprikát, majd a lisztet. Felöntjük paradicsomlével és még kb, fél liter vízzel. Beleszórjuk a sót, a borsot, az erőleves-koc...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, a kívánt formára vágjuk. Egy fazékban felhevítünk egy kevés olívaolajat, rádobjuk a pórét és a fokhagymát, kicsit pároljuk, majd mehe...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA meggyet magozd ki, mosd meg jól, majd tedd egy fazékba. Szórd hozzá a cukrot, a vaníliás cukrot, a fahéjat, a szegfűszeget és a csillagánizst, majd öntsd fel valamivel több vízze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst egy fazékba tesszük, hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát és az egész bors szemeket. Felöntjük hideg vízzel, ízlés szerint megsózzuk, majd elkezdjük főzni. Amíg felforr,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű