Laskagomba, olaj, só, bors, fokhagyma vagy gyros fűszerkeverék
Kevés olajon az apróra vágott laska gombát addig sütjük, píritjuk míg olyan nem lesz ahogyan ti szeretitek:) Ízesítés sóval, pici borssal, kevés ételízesítővel, fokhagymaporral. Csiperkéből is jó.
1. A gombát és a fokhagymát meghámozzuk. A gombát felszeleteljük, a fokhagymát összezúzzuk. Mindkettőt a felforrósított olajba forgatjuk, és megpirítjuk. Megsózzuk és borsozzuk, m...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a gombát, vágjuk vékony szeletekre. Tegyük a serpenyőbe az olívaolajat, ha felforrósodott, mehet rá a gomba. Pirítsuk le kicsit, nem kell folyamatosan kevergetni...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA gombát megtisztítjuk, és kevés olajon megpároljuk. Amikor készen van, hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát. Beletesszük a be áztatott és kinyomkodott zsemlét, a fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű