1 adag maradék majoránnás marhatokány
2-3 evk liszt
2 dl főzőtejszín
1 evk mustár (aki szereti, dijonit is rakhat bele)
A maradék marhasültet pici vízzel felmelegítem, mustárral ízesítem :
és a lisztes tejszínnel felforralom. Kifőtt spagettivel tálalom.
A marhafarok kétharmadát a sárgarépával és a fehérrépával egy tepsibe tettem, meglocsoltam kevés olajjal, átforgattam benne a húsokat és a zöldségeket is, majd megsóztam és 30 perc...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sós kekszet konyharuhába tesszük, és jól odavagdossuk az asztalhoz (olyan lazán Jamie-sen), vagy húsklopfolóval odasuhintunk neki. A húst tálba tesszük, hozzáadjuk a megtört kek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 kg kihűlt ledarált főtt marhahúst összedolgozunk 2 vízbe áztatott kicsavart zsemlyével, 3 egész tojással, sóval, pástétomfűszerrel, kb. 5 dkg kockára vágott szalonnával, 1/2 dl t...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A húst felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk és elősütjük. ◾️Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a felaprított zöldségeket. ◾️Felöntjü...
Elkészítési idő: 180 perc Nehézség: Könnyű