2 db jó érett banán
2 kisebb alma
1 csipet só
3 ek vaníliás cukor
1 bögre finomliszt (2,5 dl)
2 dl tej
1 tojás
A puha banánokat egy villával szétnyomkodjuk. Az almákat lereszeljük. Összekeverjük a többi hozzávalóval.
Akár a palacsintát, egy palacsintasütőben kisütjük őket, de ne legyen olyan vékony, mint a rendes palacsinta.
Fahéjas porcukorral megszórva tálaljuk.
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral, hozzáadjuk a porcukrot, a szódabikarbónát, a tojásokat, a mézet, a tejfölt, és sima tésztává gyúrjuk. Négy egyenlő részre osztjuk, kissé pihentet...
Elkészítési idő: 30-60 perc Nehézség: KözepesAz összes hozzávalót egy tálba öntjük, és az egészet jól összekeverjük. A szilikonos kagyló sütőformába kis kanállal belekanalazzuk a tészta masszát. Előmelegített sütőben 190 fo...
Elkészítési idő: 30 min Nehézség: Könnyű1. A tojásfehérjét a cukor felével és a csipet sóval kemény habbá verjük. 2. A tojássárgáját a maradék cukorral keverjük habosra. 3. A habos tojássárgájához hozzáadjuk a kukorica...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KözepesA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük és robotgéppel összekeverjük. Amikor már megfelelő állagú, fóliába csomagoljuk és 30 percre hűtőbe tesszük. Ezután kettőbe osztjuk a tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű