2 bögre rétesliszt,
1 bögre kristálycukor,
½ bögre olaj,
2 tojás,
1 bögre joghurt,
½ kg túró,
1 csomag vaníliás cukor,
½ csomag sütőpor,
csipet só,
½ kg málna
Keverd össze egy tálban a lisztet, cukrot, vaníliás cukrot és a sót, majd külön a túrót, a joghurtot, a tojást és az olajat. Keverd össze a két tál tartalmát, majd óvatosan forgasd össze a málnával. Kivajazott, kilisztezett tortaformában süsd meg előmelegített sütőben 200 fokon. Ha langyosra hűlt, szórd meg torta-porcukorral (ami nem olvad el), hidegen szeleteld.
Ez a recept úgy 3 nap. Az első nap a sűrített-tej főzés. A második napon a mézeskalács, amely körülbelül 3 óra. Akkor a legjobb, ha hagyja pihenni hűtve a harmadik napon. 1. elkés...
Elkészítési idő: 3-4 Nehézség: NehézA tésztát megdagasztjuk és langyos helyen a duplájára kelesztjük. Ezalatt 1 csomag vaníliás pudingporból 3-4 kanál cukorral és 4 dl tejjel jó sűrű pudingot főzünk. A megkelt tés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mascarponét a porcukorral habosra keverjük. Botmixerrel pépesítjük a szedret és a mascarponéhoz adjuk, a kemény habbá vert tejszínnel együtt. Műanyag tálba öntjük és pár órára a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű