1 kg alma
30 dkg cukor
2 csomag vaníliás puding
40 dkg háztartási keksz
1 margarin
20 dkg étcsokoládé
Pucoljuk meg az almákat, s vágjuk fel őket vékony szeletekre, majd cukrot hozzáadva főzzük sűrűre. Főzzünk pudingot, azt is kicsit sűrűbbre, majd keverjük össze az almával. Hagyjuk hűlni a krémet. Addig tegyünk egy réteg kekszet a tepsi aljába, majd öntsük rá a krémet, kenjük szét egyenletesen, majd helyezzünk rá még egy réteg kekszet. Ha elkészült, akkor a tetejére csurgassunk csokoládét, amit olvasszunk fel, s vajjal forraljuk kicsit krémessé. Hagyjuk így pihenni, s megdermedni a csokit, és ha megdermedt, lehet szeletelni.
Sárgájákat kikeverjük a cukorral, hozzákeverjük a vajat és a vaníliát. Hozzáöntjük a lisztet és a sütőport. Beleforgatjuk óvatosan a csipet sóval kemény habbá vert tojás fehér...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. 2 narancs levét 8 deka cukrot, 1 1/2 deci vizet, 2 egész tojást hidegen összekeverünk és tűzön sűrű krémmé főzzük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megolvasztott margarint a porcukorral felhabosítjuk, majd egyenként belekeverjük a tojásokat. Ezután hozzáadjuk a méz et és a tejet, végül a sütőporral elkevert lisztet. A massz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne az élesztőt és a cukrot. A lisztet a sóval egy nagy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a tejes keveréket és a tojások sárgáit is. Elkeverjük, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz