-6 tojás
-6 kanál kristálycukor
-fél csomag sütőpor
-3 kanál liszt
- 1 csomag vaníliás puding (3 kanál lisztnek felel meg)
Nagyobb adag esetén mindent lehet arányosan növelni!
A tojásokat szétválasztjuk,a fehérjéket a cukorral kemény habbá verjük (annyira keményre,hogy ha fejre fordítjuk az edényt ne essen ki belőle :D).Utána a tojássárgákat egyesével az edénybe rakjuk és hozzáadjuk a lisztet a pudingport és a sütőport is.
Sütőpapíros tepsibe öntjük és először 180 fokon majd kb. 15 perc után 160-170 fokon szikkasztjuk tovább.Tűpróbával ellenőrizzük,hogy megsült e,utána levesszük róla a sütőpapírt és rácson kihűtjük!
Sütés közben nem szabad a sütőajtót nyitogatni,mert összeesik a piskóta!
1. A tojásokat kikeverjük a cukorral, majd az összes többi hozzávalóval elkeverjük. 2. Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt közepes méretű tepsibe öntjük, majd 180 fokon alul-felül...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A lisztbe belekeverjük a cukrot, vaníliás cukrot, a sütőport, majd elmorzsoljuk benne a margarint. Ezután a tojásokat is hozzáadjuk és összegyúrjuk a tésztát. 2. Az almát meghá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgáját habosra keverjük a cukorral és hozzáadjuk a kakaóport is. Mikor már krémes állagú, belekeverjük a lisztet. A tojásfehérjébe egy csipetny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet zacskóba tesszük, és egy sodrófával jó alaposan összetörjük. Nem baj, ha marad benne nagyobb darab. Elosztjuk a 4 pohárba. A mascarponét kikeverjük a porcukorral, a ci...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű