mirelit spenót, tej, cukor, só, gríz,liszt, olaj
Rántást készítünk, kicsi tejjel és vízzel felengedjük, a mirelit spenótot felolvasztjuk benne.Cukrot, sót, egy marék grízt teszünk bele és 8-10 percig főzzük.
Az olívaolajon megpároltam a zöld hagymaszárat. Hozzáadtam a karalábét, sóztam, borsoztam, majd néhány perc múlva felöntöttem, annyi vízzel, ami éppen ellepi. Medvehagymával és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLegyaluljuk, vagy reszeljuk a tököt (de akár mirelitből is csinálhatod) és felrakjuk pici vízzel (ha mirelitből készül, akkor nem kell bele víz, mert ereszteni fog) és az apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgaborsót minimum 3-4 órára beáztatjuk. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk és az olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a leszűrt sárgaborsót, a babérlevelet, a fokhagymát és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldborsót átmossuk, ha frisset használunk, akkor kifejtjük. Nagyon kevés vízzel feltesszük párolni, ízesítjük, és aprított petrezselymet is adunk hozzá. Ha megpuhult, és a víz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű