225 g teljeskiörlésű liszt
Fél evőkanál só
175 ml víz
Sáfrányt forró vízben fel kell oldani.
A hozzávalókat összegyúrni és 15 percig pihentetni kell.
Kinyújtani. Száraz forró serpenyőben kisütni.
.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát kifőzöm és hideg folyóvíz alatt teljesen átöblítem. A kevés vajon üvegesre pirítom a durvára vágott hagymát, majd hozzáadom a zöldségeket, és a fűszerekkel ízesítem. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vízből vegyünk és melegítsünk langyosra kb. 2 dl-t, és tegyük bele a cukrot meg az élesztőt, kavarjuk meg, és hagyjuk állni egy pár percig, elég hamar felfut. A lisztet egy tá...
Elkészítési idő: 2.5 óra Nehézség: KönnyűA vöröshagymát kevés zsiradékon dinszteld meg, majd rakd hozzá a marhahúst, és kevergesd, amíg kifehéredik. Öntsd hozzá a paradicsomot, és párold kis lángon 15-20 percig. Mehet hoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű