6 szelet karaj
40 dkg gépsonka
25 dkg reszelt sajt
4 dl Tesco Finest hidegen sajtolt repcemag étolaj
1 csipet Tesco Finest Tellicherry-i egész fekete bors
1 ízlés szerint Tesco Finest almafával füstölt tengeri só
15 dkg átszitált liszt
5 db Tesco Finest friss tojás
25 dkg zsemlemorzsa
A hússzeleteket kiklopfoljuk.
A sajtot összekeverjük a felaprított gépsonkával és a hússzeleteket betöltjük vele.
Ezután, hagyományos módon bepanírozzuk őket és bő, forró olajban kisütjük.
Köretnek burgonyapüré, vagy rizs ajánlott.
A fokhagymát apróra vágjuk vagy lereszeljük. A karajszeleteken a bőrt bevagdossuk. A hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flekken fűszerrel, chilivel és a fokhagymával. Kevés...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, papírtörlőn leitatjuk a vizet és frissen darált fekete borssal beszórjuk. A mustárt összekeverjük az egyik evőkanál olívaolajjal és bekenjük a hússzeleteket. Fr...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesElőször készítsük el a pácot, amiben a húsok pihenni fognak. Öntsük egy tálba a 4 evőkanál olajat, nyomjunk hozzá 4 gerezd fokhagymát és a mustárokat. Szórjuk hozzá a fűszerpaprika...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, 1 ek olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felaprózott vöröshagymát és az összezúzott fokhagymát. Mikor megdinsztelődött a hagyma, hozzáadjuk a felcsíkozo...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: Könnyű