1 tasak MAGGI Tárkonyos raguleves
szükség szerint vöröshagyma
ízlés szerint tejföl
0,25 l tej
0,5 l hideg víz
10 dgk gomba
2 csomag csirkeaprólék
ek ízlés szerint zöldség
A MAGGI Tárkonyos raguleves-t 0,5 l hideg vízhez és 0,25 l tejhez keverjük. Forrástól számított 10 percig állandó keverés mellett főzzük, majd félretesszük.
A csirkeaprólékot puhára főzzük, közben a zsíron üvegesre pirítjuk vöröshagymát, majd hozzáadjuk a gombát és a zöldségeket.
A MAGGI Tárkonyos ragulevesben az egészet megpároljuk. Ha megpuhult, akkor ráöntjük a puhára párolt aprólékot.
Tálaláskor tejfölt adhatunk hozzá.
1. Az olajból és a lisztből rántást készítünk. 2. Felöntjük a hideg paradicsomlével, és elkeverjük. 3. Beletesszük a hagymát, ízlés szerint adunk hozzá cukrot, sót, borsot. 4. F...
Elkészítési idő: 23 perc Nehézség: NehézA megtisztított zöldségeket vágjuk fel, a hagymát finomra, a répákat közepes karikákra, a gombát tetszőleges darabokra. Magas falú edényben dinszteljük meg kevés olajon a finomra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket csepegtessük le, a vegyes befőtt levét mindenképpen fogjuk fel, mert azzal öntjük fel. A mézet karamellizáljuk, majd adjuk hozzá a gyümölcsöket. Egy kicsit pirítsuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A főzésre előkészített húst megmossuk. 2. A füstölt csülköt feltesszük főni, és amikor megfőtt, a visszamaradt lébe, beletesszük az előzőleg beáztatott babot, a kockára vágo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű