1- 2 kg krumpli
liszt amennyi szükséges
só
zsiradék a sütéshez
Tejföl, Extra Jam (lekvár), sajt, kakaós cukor stb. ízlés szerint.
Gombóctésztát készítünk: a krumplit megfőzzük sós vízben, majd leszűrjük, összetörjük.
Kihűlés után liszttel összegyúrjuk, 2-3 mm-es vastagságúra kinyújtjuk, pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Bő forró zsiradékban pirosra sütjük.
1.) A tészta hozzávalóit összekeverjük, és 1 órát állni hagyjuk, majd palacsintasütőben kisütjük a palacsintákat. 2.) A feta sajtot villával összetörjük, összekeverjük a rukkolá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPici korongokat formáztam vizes kézzel és beletettem a felhevített kókuszolajba. Pár perc alatt megsütöttem. Kívül ropogós, belül puha lett.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Elektromos habverővel felvertem a tojást a sóval, jó habosra, lassan hozzáadagoltam a forró vizet, majd a kefirt, közben tovább habosítottam. Egy mélyebb edénybe sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Auberginen in Salzwasser ca. 5 - 10 Minuten kochen. Dann der Länge nach halbieren und aushöhlen, aber einen 1 cm breiten Rand stehen lassen. In 1 TL Öl Zwiebeln, Knoblauch,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű