ízlés szerint MAGGI Ízvarázs ételízesítő - sok zöldséggel
1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
60 dkg csirkemell
1 dl tejszín
0,5 l tej
1 db tojás
20 dkg Minestrone zöldségkeverék
A csirkemellet megmossuk és kockára daraboljuk, a minestrone zöldségkeveréket kiolvasztjuk. A csirkehúst megpirítjuk, majd ízesítjük MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és rozmaringgal, végül a kiolvasztott zöldségkeverékkel tovább pirítjuk.
A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot tejjel kikeverjük, hozzáöntjük a zöldséges húshoz és készre pároljuk.
A tojássárgát a tejszínnel kikeverjük és a ragut a tűzhelyről levéve a tejszínes tojássárgát hozzákeverve dúsítjuk.
6 tojas fehérjét 1 ek eritrittel kemény habbá vertem, vanília rúd kikapart belsejével felforraltam egy liter tejet, abba evőkanállal kiszaggattam a habgaluskákat, mindket oldalukat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszekeverem az alapanyagokat, beleöntöm a serpernyőbe és eligazgatom a zöldségeket. Csak akkor nyúlok hozzá, ha már nincs folyós része és átfordítom, hogy a másik oldala is megsül...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű-Mindent összekeverünk cukor+ vaníliás cukor +tojás -hozzáadjuk az olajat -liszt+ sütőpor -legutoljára a nagy lyukú reszelőn reszelt alma+ kevés fahéj -jól összekeverjük -...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűA majonézt készítsd el, és a maradékot tedd hűtőbe, használd fel a következő 1-2 nap étkezéseihez mártogatósként. Az összes hozzávalót tedd turmixgépbe, krémesítsd, majd hűtsd be...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz