8 dkg kristálycukor
2 dl frissen facsart lé narancs
ízlés szerint eper
ízlés szerint tejszínhab
2,5 dl natúr joghurt
1 dl habtejszín
Az epret megtisztítjuk, jól megmossuk, majd az összes hozzávalóval együtt habosra turmixoljuk.
Lehűtve, eperdarabokkal és tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
A HOZZÁVALÓKAT ÖSSZE GYÚRJUK .ÉS KIS POGÁCSA SZAGGATÓVAL KISZAGGATJUK ÉS MEHET A TEPSIBE PIHENTETNI NEM SZÜKSÉGES DE HA ÁLL ÚGY IS JÓ!
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: 25 dkg lisztből, 5 dkg margarinból, 5 dkg cukorból, 2 tojássárgájából, 1 evőkanál kakaóporból, a szalalkáliból (melyet előzőleg langyos tejben megfuttattunk) könnyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűBesózni a húst és teszem a kacsasütőbe.Fél pohár vizet beleönteni, majd sütni. Közben nézni kell. Tetejét levenni ha puha a hús akkor kicsit úgy is sütni. Kb 3 óra hossza. (Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálba tesszük. Gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Ha szükséges tejet lehet még hozzá tenni pár cseppet. Két részre osztjuk és kb. fél órát pihentetjük let...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű