1 tasak MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alap
3 dl víz
1 db nagyobb padlizsán
20 dkg rizs
15 dkg reszelt sajt
20 dkg darált hús
A padlizsánt félbevágjuk és kikanalazzuk a belsejét, majd sós vízben leforrázzuk. A darált húst lepirítjuk, a rizst megfőzzük.
Amit kikanalaztunk a padlizsánból, összekockázzuk, hozzáadjuk a darált húshoz, majd felöntjük a vízzel és belekeverjük a MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot és 10-15 percig főzzük. A padlizsándarabokat ne főzzük teljesen szét.
Ha készen van, keverjük hozzá a főtt rizst és halmozzuk vissza a félbevágott padlizsánokba a tölteléket, majd szórjuk meg reszelt sajttal és előmelegített sütőben süssük 20 percig.
1. A megpuhított vajat összegyúrom a liszttel, az áttört, fõtt burgonyával, a felvert tojással, a szétzúzott fokhagymával, a reszelt sajttal és a fűszerekkel. 2. A masszából vi...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy teflonserpenyőt vékonyan beolajozok. Beleütöm a tojásokat (személyenként 2 db) úgy, mintha tükörtojást sütnénk. A tojások tetejére rápakolok sonkát, kolbászt, párizsit, virslit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát, fokhagymát és a gyömbért olajban pároljuk meg. Eközben a húst olajban süssük át kissé. A hagymás lábast öntsük fel vízzel, adjuk hozzá a húst, a spenótot és főzzük, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű