1 üveg meggy
szegfűszeg
vaníliarúd
1 liter tej
mentalevél a díszítéshez
tejszín és tejszínhab
pirított mandulaforgács
erdei gyümölcsök (fagyasztott)
Az erdei gyümölcsöt és a meggyet forraljuk fel egy lábasban, majd adjuk hozzá a szegfűszeget és a fahéjat. Állandó keverés mellett még adjuk hozzá a már elkészített pudingot, és öntsük fel tejjel, tejszínhabbal, majd díszítsük habbal. Szórjuk meg mandulaforgáccsal és díszítsük mentalevéllel.
Megmossuk a szamócát, és előkészítjük a turmixot. A szamócából 3-4 szemet félreteszünk későbbre. A szamócát egy kevés tejjel a turmixba öntjük, és elkeverjük egyenletesre, majd ho...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A tésztához a lisztet, kakaóport, sót, cukrot, vaníliás cukrot és sütőport egy tálba szitáljuk, majd ezt a puha vajjal elmorzsoljuk. Hozzáreszeljük a citromhéjat, ráüt...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KözepesA cukrot, a lekvárt, a zsírt és a tojást keverjük habosra habverővel. A lisztet, sütőport és a kakaóport keverjük össze. A masszát a liszttel kavarjuk el és fokozatosan adagoljuk h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű