• 2 pisztráng
• kukoricaliszt,
• só ,bors, olaj
• 2 sárga répa,
• fél zeller,
• 1 fehér répa,
• 6 szem kelbimbó
• fokhagyma
• fél citrom
• krumpli
• zöld petrezselyem
• citromlé
• fokhagyma
• olaj
• tejföl
• pirospaprika
A pisztrángokat sózzuk, borsozzuk
A zöldségeket tisztítsuk meg
Kevés olajon pároljuk meg, először a sárga répa, zeller, majd a fehér répa és végül a kelbimbót , tegyük hozzá az apróra vágott fokhagymát és a citrom levét nyomjuk rá.
A halat kukoricalisztben forgassuk bele, és bő forró olajba süssük ki, kb 15 percet sül a két oldala.
A besózott halszeleteket fél óráig állni hagyjuk, majd lecsurgatjuk és mindkét oldalukat lisztbe mártva kisütjük. Az olaj másik felében megfonnyasztjuk a felaprított vöröshagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFőzzük meg a burgonyát. Sózzuk be a a tőkehalat, és tegyük félre amíg a burgonya fő. Keverjünk össze 2 dl borsót a többi hozzávalóval és turmixoljuk. Süsd a burgonyát bő vajban am...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes