később
később
A hagymát kevés forró zsírba teszem, a krumplit megpucolom és összevágom. A lepirított hagymát fűszerezem és felöntöm egy kevés vízzel, belerakom a krumplit, fűszerezem és fedő al...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA kelkáposztát és a krumplit földarabolom, sós, vegetás vízben puhára főzöm. Megcsinálom a rántást, sok fokhagymát teszek bele, majd pirospaprikát. Végül belemerem a zöldséget, szü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tököt hámozás után magozd ki és gyaluld le. A hagymát és a kaprot aprítsd fel, majd a felét fonnyaszd meg olívaolajon. Add hozzá a tököt, a citromlevet, és öntsd fel körülbelül 6...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tököt sózzuk, hagyjuk kb. 10 percet állni majd kinyomkodjuk. A vöröshagymát és a kaprot apróra vágjuk. Az olajon megdinszteljük a hagymát, rászórjuk a lisztet és világos rántást...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű