2 főre:
– 1 vagy 2 banán (attól függően, hogy mennyire szeretnénk édesre, én mindig egyet használok)
– 2 kisebb marék friss spenót
– 2 kisebb marék (fagyasztott) vegyes bogyós gyümölcs (málna, szeder, áfonya, ribizli)
– 2-3 evőkanál zabepehely
– 1 evőkanál chia mag
– 1 evőkanál kendermagpor
– 200-300 ml mandulatej (attól függően, hogy mennyire szeretnénk sűrűre)
Tegyük az összes hozzávalót a robotgépbe és turmixoljuk simára. Töltsük poharakba és azonnal fogyasszuk, mivel a chia- vagy lenmag elég hamar besűríti és utána inkább kanalazva tudjuk enni.
1. A banánt, a barackot, apróra darabolva, a mézet, és egy csipetnyi fahéjat tegyünk a turmixgépbe, mixeljük jó habosra, majd adjuk hozzá az apró jégkockákat, és ezzel is forgassun...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat tört jéggel elkeverjük, és egy magasabb pohárba töltjük. Koktélcseresznyével vagy ananászkarikával díszítjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Egy nagy tálban minden összetevőt keverjünk össze, az ecet kivételével. Csak akkor öntsük rá az almaecetet, ha egy olyan üvegedénybe átöntöttünk mindent, amelyben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cappucino port elkeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. Folyamatosan adagolva hozzá a tejszínt csomómentesre keverjük. Lassú tűzön kissé felmelegítjük (nem kell forral...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű