KRÉMEK
ALAP PISKÓTÁK
ALAP PISKÓTÁK
Azzal kezdjük, hogy összetörjük a kekszet egy nagyobb tálban. A keksz darabokat minél változatosabbra törjük, annál szebb (már amennyire ez a sütemény szép lehet:) ) lesz majd a ké...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA krémhez a tejszínt és az apróra vágott csokoládét folyamatos keverés mellett összeolvasztjuk. Belevegyítjük az édesítőszert, a vajat, és kihűtjük. A tojást és az édesítőszert ro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét vízgőz felett felolvasztjuk, majd folyamatos kevergetés mellett langyosra hűtjük. A hűtött tejszínt a sóval kemény habbáverjük egy kézimixer segítségével. Először egy...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű