menu

Családireceptkönyv.hu

mignon máz


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg porcukor
0.2 dl víz
0.5 dl folyékony glükóz
mandula kivonat

Elkészítés:


Vízgőz fölött összemelegítjük a hozzávalókat,ha kell színezzük,8 percet hagyjuk hűlni. Készen van

mignon máz

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Tiramisu tekercs II.
Tiramisu tekercs II.

Először a tésztát készítjük el. A munkához kézi robotgépet használtam. A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, hozzáadjuk a porcukrot, a tojások sárgáját (egyenként), vég...

Elkészítési idő: Több mint 60 pe
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Katalin
Tökéletes karamell
Tökéletes karamell

Mindkét verziónál alacsony lángon kell készíteni a karamellt, közepes vagy nagy lángon biztos kudarc vár ránk. Szóval kapjunk elő egy közepes méretű edényt, mehet bele 250 gramm kr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: brigz
Choux au craquelin -kávés
Choux au craquelin -kávés

Keverje össze a lisztet a kakaóval. Adjunk hozzá cukrot és hideg vajat, és gyúrjuk össze gyorsan a tésztát. Tekerje a tésztát fóliába, és tegye a hűtőbe körülbelül fél órára. Nyú...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Magdolna
Áfonyás ricotta torta
Áfonyás ricotta torta

Az áfonyát megmostam kevés vizet öntöttem rá, sűrűre főztem és édesítettem. Amikor kihűlt átpasszíroztam. Közben a tortaforma aljába sütőpapírt vágtam. Nem kell pereme legyen, elég...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk