50 dkg porcukor
0.2 dl víz
0.5 dl folyékony glükóz
mandula kivonat
Vízgőz fölött összemelegítjük a hozzávalókat,ha kell színezzük,8 percet hagyjuk hűlni. Készen van
Először a tésztát készítjük el. A munkához kézi robotgépet használtam. A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük, hozzáadjuk a porcukrot, a tojások sárgáját (egyenként), vég...
Elkészítési idő: Több mint 60 pe Nehézség: NehézMindkét verziónál alacsony lángon kell készíteni a karamellt, közepes vagy nagy lángon biztos kudarc vár ránk. Szóval kapjunk elő egy közepes méretű edényt, mehet bele 250 gramm kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverje össze a lisztet a kakaóval. Adjunk hozzá cukrot és hideg vajat, és gyúrjuk össze gyorsan a tésztát. Tekerje a tésztát fóliába, és tegye a hűtőbe körülbelül fél órára. Nyú...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz áfonyát megmostam kevés vizet öntöttem rá, sűrűre főztem és édesítettem. Amikor kihűlt átpasszíroztam. Közben a tortaforma aljába sütőpapírt vágtam. Nem kell pereme legyen, elég...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű