menu

Családireceptkönyv.hu

Párizsi krém/ egyszerű/


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2.5 dl tejszín
25 dkg cukor
2.5 dkg kakaó
35 dkg vaj

Elkészítés:


tejszínt felforralni 110-120 fokos,hozzáadjuk a kakaót, amikor síma hozzá a vaj harmadát,már nem kell főzni.
Kihűteni,maradék vajat kikeverni a cukorral és a csokis keveréket hozzáadni ,összedolgozni.

Párizsi krém/ egyszerű/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Desszertek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kati
Moszkauer
Moszkauer

https://www.youtube.com/watch?v=x55HU-Jotxw&list=PLY94CkoEYXN4QKMuAHDAG1i--SV3rnYaz&index=21

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Sport szelet
Sport szelet

a darált kekszet a margarinnal, cukorral és a kakaóporral elmorzsoljuk. Annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható kemény masszát kapjunk. Egy kisebb méretű tepsibe folpack-ot terít...

Elkészítési idő: 15perc
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSOKOLÁDÉ
CSOKOLÁDÉ

A tejport és a kakaót jól átszitáljuk, hogy semmiképp ne legyen csomós, majd a cukrot 2 dl vízzel folytonos kavargatás mellett sűrű sziruppá főzzük. Mikor kezd gyöngyözni, a kakaót...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kati
Karamell krém
Karamell krém

3 evőkanál cukrot sötétbarnára pirítunk, és fél dl vízzel feleresztve felfőzzük. (A pirított cukor a víz hozzáadásakor megkeményedik, de pár perc múlva felolvad.) Egy csapott evőka...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk