30 dkg liszt, 30 dkg cukor, 6 dkg Holland kakaópor, 1 cs. sütőpor, só, 20dkg apróra vágott étcsoki, 20 dkg olvasztott Rama, 4 tojás, 1 nagy üveg baracklekvár, 4 ek. tejföl
Szárazakat összekeverni, Ramat olvasztani, sütőt előmelegíteni. Másik tálban tojásokat enyhén felverni+lekvár+tejföl+olvasztott Rama. Ehhez lassan hozzákeverni a szárazakat. Nagy sütőtepsiben 20-25 cm sütés után kész.
Nem szabad nagyon megsütni, mert kiszárad!
Megfőzzük a pudingot és szobahőmérsékletűre hűtjük. A meggybefőttet lecsepegtetjük. A margarint / vajat kivesszük a hűtőből és kisebb kockákra vágjuk, hogy minél előbb puha legyen....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tojássárgákat a porcukorral és a margarinnal habosra keverjük. 2. Beletesszük a lisztet, majd óvatosan a tojásfehérjék keményre felvert habját, végül a tortadarát. 3....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lisztet a cukorral és sütőporral összekeverjük, elmorzsoljuk a vajjal. A tojássárgájával, tejjel és egy csipetnyi sóval jól összegyúrjuk. Nem baj, ha kissé száraz marad.) Kivajaz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA porcukrot, a zsírt, a tojást, a tejet, a szódabikarbónát, és a mézet egy lábasba tesszük, összekeverjük, majd tűz felett karamell színűre pirítjuk. Levesszük a tűzről, majd hűlni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű