500 g leveles tészta (kész, gyorsfagyasztott, élesztő nélküli)
850 g barack - konzerv
25 g margarin
A díszítéshez:
porcukor
Elkészítés
1A leveles tésztát kinyújtjuk kb. 50x50 cm-re.
2Elvágjuk félbe, majd olvasztott vajjal megkenjük az egyik felét.
3A másikkal pedig befedjük. Én elfordítottam és ismét kinyújtottam, ezt ki is lehet hagyni.
4Majd kerestem 3 db poharat amik nem egyforma méretűek, azzal szaggattam ki a különböző méretű köröket. 11 cm, 9 cm, 7 cm-es volt a három pohár átmérője.
5Sütőpapírra tesszük a legnagyobbat, majd bevágjuk és kihajtjuk a leveleket, majd belemegy a középső, kissé megigazítjuk mert alá is megy, és azt is bevágjuk, de úgy, hogy az előző bevágások közepénél, majd azokat is kihajtjuk.
6És megy bele a legkisebb kör, amire rátesszük a barackot.
7180 C fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt szép pirosra sütjük. Porcukorral meghintve tálaljuk.