A tésztához
8 dkg Rama
28 dkg porcukor
4 db tojássárgája
2 dl tej
1 tasak sütőpor
28 dkg rétesliszt
1 db citrom reszelt héja és leve
A tészta kenéséhez
3-4 evőkanál baracklekvár
A rakományhoz
1 üveg barackbefőtt
A tetejére
tojásfehérjék kemény habja
28 dkg porcukor
csipet só
1 tk. citromlé
A szóráshoz
fahéjas porcukor
A Ramát a porcukorral és a tojássárgákkal kikeverjük. Bő 2 dl tejben feloldunk egy sütőport és vékony sugárban, közben keverve, a tojásos cukorhoz öntjük, végül beletesszük a réteslisztet, az 1 citrom levét és reszelt héját. Egy közepes tepsit kikenünk Ramával, a tésztát beleöntjük, elsimítjuk és majdnem készre sütjük. Közben felverjük keményre a tojásfehérjéket a cukorral, sóval, citromlével. Ekkor kivesszük a sütőből, megkenjük lekvárral, kirakjuk a lecsepegtetett barackszeletekkel és rásimítjuk az előzőleg keményre felvert cukorhabot. Visszatesszük a sütőbe, de a lángot mérsékeljük, tehát a habot szárítjuk. Fahéjas porcukorral megszórva kínáljuk.