Csirkemell kuglóf

Hozzávalók:


800 gr csirkemell

bors
vegeta
100 gr bacon (8 szelet)
100 gr paprikás kolbász
200 gr reszelt trapista sajt
petrezselyem
pici olaj
6+3 tojás

Elkészítés:


A csrkemellet kockázd fel, sózd, borsozd, adj hozzá vegetát ízlés szerint. A szilikonos kuglófformát vékonyan kend meg olajjal, és tedd bele a felkockázot csirkemell felét.
A csirkemellet fedd be a bacon felével (4 szelet).
A baconre körkörösen helyezd rá a paprikás szalámit.

A kolbász karikákra üss 6 egész tojást körülbelül egyenlő távolságra egymástól.

Szórd rá a reszelt sajt felét (100 gr), majd tegyél rá szárított petrezselymet.

Erre jön a maradék felkockázott csirkemell.

Majd ezt is fedd be a fennmaradt 4 szelet baconnel.

Szórd meg a maradék reszelt sajttal, és önts rá 3 felvert tojást. Fedd be az egészet alufóliával, majd tedd be a 170 C-ra előmelegített sütőbe 1 órára sülni. Ezután vedd le róla a fóliát, és süsd még 15 percig. Hagyd picit a formában hűlni, majd borítsd tálcára. Dekoráld kedved szerint, vágd egyenlő szeletekre, és tálald.