Hozzávalók a laphoz:
6 evőkanál őrölt mandula
3 evőkanál porcukor
3 evőkanál cukrozatlan kakaópor
4 tojásfehérje
csipetnyi só
A fehér habhoz:
1,5 dl habtejszín
1 dl felvert tejszínhab
20 dkg fehér csokoládé
1 átlátszó zselatinlap
A csokoládéhabhoz:
1,5 dl habtejszín
20 dkg étcsokoládé
1 zselatinlap
1 dl felvert tejszínhab
A mogyorós csokoládés habhoz:
1,5 dl habtejszín
10 dkg jó minőségű csokoládé
1 evőkanál mogyoróvaj
1 dl felvert tejszínhab
1 zselatinlap
A tetejére:
5 dkg reszelt csokoládé
A tojásfehérjét a sóval kemény habbá verjük. A cukrot, a kakaóport és az őrölt mandulát összekeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a habhoz. Sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük és 15 percen keresztül sütjük 180 fokon. Közben elkészítjük a habokat. A zselatint feloldjuk egy kevés vízben az előírás szerint. A nem felvert habot felmelegítjük, belekeverjük a lereszelt fehér csokoládét, majd hozzáadjuk a zselatint is. Nem kell főzni. Mikor kihűl a krém, hozzáadjuk a felvert habot is és hűtőbe tesszük, hogy álljon össze. A másik két krémet is így készítjük el. A különbség csupán annyi, hogy a mogyorós esetében a mogyorókrémet is hozzákeverjük a langyos tejszínhez. A megsült tésztára halmozzuk először az egyik krémet, majd a többit szépen sorban, a zselatintól szilárdabbak lesznek, így könnyebb velük dolgozni. A tetejét megszórjuk a c