Ekler süti

Hozzávalók:


Tészta és töltelék:

1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
Máz:
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só

Elkészítés:


Pudingport keverjük el habverővel a tejben
Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan.
Az edény aljára tedd sorba a kekszeket
Aztán kend be a fele vaníliakrémmel.
Egy másik réteg keksz jön.
És a többi krém.
Utolsó réteg keksz a tetejére.
Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz.
Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).