Tésztához:
- 6 tojás
- édesítőszer ízlés szerint
- 4 evőkanál kakaópor
A krémhez:
- 500 g zsírszegény túró
- vanília aroma
- 2 evőkanál folyékony édesítőszer
- 4 evőkanál natúr görög joghurt
- 250 g eper
Tészta:
- A tojásokat válaszd szét. A fehérjét 1 evőkanál édesítővel verd fel habbá.
- A sárgáját keverd ki krémesre 1 evőkanál folyékony édesítőszerrel.
- A kakaóport szórd bele a tojás sárgájába, keverd össze és óvatosan forgasd hozzá a felvert fehérjehabot is.
- Béleld ki a tepsit sütőpapírral, és öntsd bele a masszát.
- Süsd 180 fokon kb. 15 percig.
- Ha kész, hagyd hűlni.
Krém:
- A hozzávalókat keverd jól össze, és add hozzá az apróra vágott epret.
A tésztát vágd ketté, és töltsd bele a krémet. Tekercsként is készítheted!