Görög gyümölcsleves

Hozzávalók:


2 l 100 %-os narancslé
3 dl zsíros tejszín
1 csomag vaníliás cukor
ízlés szerint porcukor
1 kisebb, érett sárgadinnye
3 őszibarack
1 banán

Elkészítés:


A narancslevet tálba öntöttem.
A tejszínt nagyon vékony sugárban kezdtem hozzáönteni, közben kézi habverővel folyamatosan kevertem, nehogy a tejszín kicsapódjon.
Amikor az összes tejszínt elkevertem a narancslében, hozzáadtam a vaníliás cukrot (én porcukrot nem tettem hozzá, helyette a vaníliás cukor mennyiségét dupláztam, ez ízlés kérdése) és kevergetve feloldottam benne.
Közben Ádám megtisztogatta a gyümölcsöket, kockákra vágva került az alaplébe a banán és a meghámozott őszibarackok, továbbá a sárgadinnye, golyók formájában. :)
Jól lehűtve tálaltam.