Héjában sült krumpli fűszeres túróval

Hozzávalók:



4 adag
» 4 db nagy régi krumpli
» 25dkg natúr krémtúró
» 1 csomag juhtúró (bryndza)
» 2 dl tejszín
» 1 csokor snidling
» friss bazsalikom
» 1 csokor petrezselyem
» 1 citrom
» szerecsendió, só bors

Elkészítés:


Elkészítés

A krumplikat pucolás nélkül, alufóliába csomagolva megsütjük.
Közben a krémtúrót, a bryndzát vagy juhtúrót a tejszínnel krémesre keverjük.
A zöld fűszereket felaprítjuk és hozzáadjuk a túróhoz, belereszeljük egy citrom héját, sózzuk, borsozzuk és frissen reszelt szerecsendióval fűszerezzük.
Az elkészült túrókrémmel tálaljuk a félbe vágott sült krumplikat.