Hozzávalók
darabra:
leveles tészta (kész, gyorsfagyasztott, élesztő nélküli)
4 bő evőkanál kecskesajt (natúr, zsíros, lágy sajt)
1 db paradicsom (nagyobb)
friss spenót levél
6 db friss oregánó
6 db bazsalikomlevél - friss
1A sütőt melegítsd elő 200 C-ra. A paradicsomot 4 egyenlő vastagságú szeletre vágd fel.
2A spenótlevelet és a fűszereket aprítsd fel, majd keverd össze.
3A házi, vagy készen vásárolt, 2-3 mm vastag leveles tésztát kb. 8x8 cm-es négyzetekre vágjuk.
4Mindegyik tészta közepére teszünk egy bő evőkanálnyi kecskesajtot.
5Mindegyik kecskesajtra teszünk egy nagy kupac spenótos fűszer keveréket.
6Végül a paradicsomszeleteket tesszük legfelülre.
7Az előmelegített 200 C-os sütőben légkeveréses fokozaton kb. 15 perc alatt szép aranybarnára sütjük őket.
8Frissen, forrón tálaljuk!