Liszt és cukor nélküli piskóta

Hozzávalók:


110 g vaj, olvasztva
½ csésze kókuszliszt
2 tk Lovely Sweet vagy 1 tk. stevia (vagy más édesítő)
2 tk. vanília kivonat
1 tk. sütőpor
8 tojás
1 csésze fagyasztott málna (vagy más erdei gyümölcs)

Elkészítés:


Egy tálban keverd simára az olvasztott vajat, kókuszlisztet, édesítőt, vaníliát, sütőport.

2. Add hozzá egyenként a tojásokat, mindegyiket külön-külön elkeverve a többi hozzávalóval.

3. A tésztát öntsd az előkészített formába.

4. Egyenként nyomd bele a fagyott gyümölcsöket. Így egyenletes lesz az elosztás, és nem színezi be a tésztát.

5. Süsd 20-25 percig a 180 Celsius fokra előmelegített sütőben. Akkor kész, amikor már a közepe is átsült.