35 dkg liszt
15 dkg margarin
4 tojássárgája
10 dkg porcukor
fél csomag sütőpor
tej
kakaópor
Töltelék:
4 tojásfehérje
15 dkg kristálycukor
15 dkg darált dió
35 dkg lisztet, 15 dkg margarint, 4 tojássárgáját fél csomag sütőporral és egy kis tejjel összegyúrunk. A tésztát elfelezzük, felébe kakaóport gyúrunk. Kinyújtjuk a barna lapot, tepsibe fektetjük és lekvárral megkenjük. Erre fektetjük a sárga lapot, amire jön a töltelék. Ehhez a 4 tojásfehérjét 15 dkg kristálycukorral felverünk kemény habnak, és beleforgatjuk a 15 dkg darált diót. Rásimítjuk a sütemény tetejére, végül leszórjuk durvára vágott dióval, és kis lángon megsütjük. A kihűlt tésztát tetszés szerint díszíthetjük, én most megszórtam porcukorral és olvasztott csokival lecsurgatt