Málnajoghurtos krémes

Hozzávalók:


1 csomag leveles tészta
3 kis pohár málnás joghurt
5 e.k. cukor
20 dkg málna
2 dkg zselatin
1 dl víz
5 dl tejszín

Elkészítés:


A leveles tésztát elfelezzük, külön- külön tepsi hátoldalán megsütjük. Az egyiket négyzetekre vágjuk, majd még átlósan el is felezzük őket.
Az egyben maradt lapra rákenjük az alábbi krémet, majd a tetejére ráhelyezzük a háromszög- párokat egy-egy málnaszemmel kitámasztva. Porcukorral meghintjük.
Krém:
A zselatint felolvasztjuk a vízzel. A joghurtokat, cukrot, fevert tejszínt összekeverjük, majd óvatosan a zselatint is hozzáadjuk. (A joghurtosból egy-két kanállal belekeverünk a zselatinba, és ezt adjuk a többi joghurtoshoz)HŐKIEGYENLÍTÉS

Trükkök, tippek, praktikák:


A joghurtos krém alá tehetünk málmaszemeket, vagy kenhetünk málnalekvárt is.