Hozzávalók
A tésztához
5 tojás fehérje
15 dkg porcukor
1 késhegynyi keményítő
1 kiskanál ecet
A krémhez
2 dl tejszín
25 dkg sajtkrém
20 dkg vegyes, piros gyümölcsök
Elkészítés
A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd óvatosan beleforgatjuk a cukorral elkevert keményítőt, végül az ecetet. Kivajazott tepsibe vékonyan elterítjük a masszát és 180 fokos sütőben 3 perc alatt készre sütjük. Még melegen konyharuhába tekerjük.
Elkészítjük a krémet. A tejszínből kemény habot verünk, belekeverjük a sajtkrémet és a megmosott, alaposan lecsöpögtetett gyümölcsöket. A piskótára egyenletesen rákenjük a krémet, visszacsavarjuk és minimum 2 órára a hűtőszekrénybe tesszük.