Palacsinta torta

Hozzávalók:


hozzávalók / 8 adag

kisült palacsinták
kakaópor
3 cs vaníliás pudingpor
1 kocka margarin
1 l tej
6-7 ek kristálycukor

Elkészítés:


Kisütjük a palacsintákat, majd cukrozott kakaóporral megszórjuk, és feltekerjük. Kb. 2 cm-es csíkokra vágjuk.
Egy jénai tálat folpack fóliával kibélelünk. Az alját és egy sor oldalát kirakjuk a palacsintatekercsekkel.
Vanília pudingot főzünk 1 liter tejből, három pudingporból, cukorral. A végén egy kocka margarint felolvasztunk benne, majd hagyjuk hűlni. Ha már csak langyos, dolgozhatunk vele.
Megkenjük a pudinggal a lerétegezett palacsintákat, majd egy sor tekercs jöhet a pudingra és az oldalára. Így folytatjuk, míg meg nem telik a tál. A végén egy üres palacsintával letakarjuk.
Hűtőben egy estét pihen, így másnapra könnyen és szépen szeletelhető.
Tálaláskor tejszínhab mehet a tetejére. Jó étvágyat!