Hozzávalók:
a tésztához:
40 dkg liszt
1 tojás
25 dkg Rama
1 kávéskanál szódabikarbóna
10 dkg cukor
2 evőkanál kakaó
1 evőkanál tejföl
a krémhez:
1/2 tej
20 dkg cukor
2 csomag vaníliás pudingpor
1 csomag vaníliás cukor
1 nagy és 1 kis doboz tejföl (375 g + 150 g)
a tetejére:
porcukor
A krém készítésével kezdjük. Ehhez a tejben a kétféle cukorral sűrűre főzzük a pudingport, és hűlni hagyjuk. Ha teljesen kihűlt, hozzáadjuk a tejfölt, elkeverjük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Ha gyúrásnál nehezebben áll össze, picittejfölt lehet még belerakni. Ezután két részre osztjuk. Az egyiket sütőpapíron egy 30 x 40 cm-es tepsi méretére kinyújtjuk, majd a tepsibe átemeljük.
Erre tesszük a tejfölös krémet, rátesszük a másik kinyújtott tésztalapot és az előmelegített sütőben kb. 40 perc alatt megsütjük.