150 g babapiskóta
50 ml kávélikőr
100 ml feketekávé
150 g fehér csokoládé
4 lap zselatin
600 g Mascarpone
50 ml Marsala ( likőrbor)
30 g cukor
2 e.k. kakaópor
1. A babapiskóták mindkét oldalát belemártjuk a kávé és likőr keverékébe, és egy 26 cm- es kapcsos tortaforma aljába helyezzük körkörösen.
2. A fehércsokoládét gőz fölött felolvasztjuk. A zselatinlapokat hideg vízben áztatjuk. A mascarponét, a cukrot, az olvasztott csokit és a likőrt összekeverjük.
3. Az áztatott zselatint egy lábasban melegítjük, amíg fel nem oldódik. Hozzákeverjük a krémhez.
4. A krémet a piskótákra öntjük, és elsimítjuk. Kb. 2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Kakaóporral behintjük a tetejét.