50 dkg túró
10 evőkanál porcukor
8 dl habtejszín
2 citrom
2 csomag vaníliás cukor
2 csomag zselatin
1 jó nagy marék sárgabarack
Nem lesz túl nehéz dolgod, a legnagyobb munka talán a túró áttörése lesz, így kezdd is azzal. Végy egy alkalmas szűrőt, és nyomkodd át rajta a túrót. A porcukrot keverd össze a vaníliás cukorral, majd szitáld a túróhoz. Reszeld le a citromok héját, és ezt is add a masszához, majd jöhet a gyümölcs, mosd át alaposan, darabold tetszőleges méretű részekre, és keverd a többiekhez,majd jöhet a felvert hab is.
A zselatint oldd fel körülbelül két deci vízben, majd add a túrós keverékhez. Vedd elő a kedvenc tortaformádat, egyenletesen oszlasd el benne, majd tedd hűtőbe, és várd meg, amíg megdermed.